Post by gadftecvodisti on Feb 5, 2022 12:28:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator açarları ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
games.tiscali.cz/novinky/fajnovy-trailer-laka-na ...
Oyun heç də hamar deyil və kamera həssaslığı çox yüksəkdir. Yaxşı oyun amma daha çox iş lazımdır. Və daha yaxşı qrafika da faydalı olardı.
Official Fall Dudes Twitter Developed by @pepupstudios Google Play & iOS Appstore ... we'll update you guys as soon as it's resolved and it's live.
Mən demək olar ki, bir il idi ki, multiplayerin nəhayət çıxmasını gözləyirdim. Onlar çox oyunçu üçün tarixi 5 oktyabrda təyin etdilər, lakin mən onu yeniləyəndə heç nə baş vermədi, mənə onun proqramlar mağazasında beta versiyada olduğunu göstərdi, amma heç nə əsəbiləşmirdim. həyəcanlı nə xəyal qırıqlığıdır
Ona niyə 3 ulduz verirəm. Daha yaxşı oyun üçün 1 ulduz Yaxşı idarə olunan bir ulduz və cəmi 3 oyun üçün bir ulduz, lakin mən 2 ulduz vermirəm, çünki paltar almaq üçün sikkə kimi bir şey yoxdur, bir çox başqa qabiliyyətlər alır, o qədər geri qalıram ki, edə bilmirəm ən pis olduğunu izah edin
Fall Dudes (Early Access) Arkade xbtp
Fall Dudes (Early Access) আর্কেড uwe
İlk 3 səviyyə həmişə təkrarlandığı üçün bu oyuna 3 ulduz verilməsi .... Mən bu oyunu 1 ay əvvəl oynamışam və yalnız 3 səviyyəli hissə əldə etmişəm və bu, oyunu darıxdırıcı edir... zəhmət olmasa, yeni maneələrlə yeni səviyyə yaratmağa çalışın. bu oyunu cəlbedici göstərəcək..... Və oyun həqiqətən yaxşı qrafikaya malikdir, lakin bəzən yüksək Ram Cihazlarında oynadığım zaman belə geridə qalır ....
Download Fall Dudes (Early Access) for MAC - Fibonapps
Игра на Андроид Fall Dudes 3D (ранний доступ) на ChinaPhone. 10.09.2020 1 мин.Android Games ... Fall Dudes (Early Access) ... Пристегнись и Fall Dude 3D!
Çox Gec Qüsursuz Yeniləmələr, Stumble Guys Kitka Oyunlarının Tərtibatçısının köməyindən istifadə etməyinizi arzulayıram. Onlar onu Multiplayer etdi və Otaq Kodu ilə Dostlarımızı Dəvət Etmək imkanı verdilər. Xahiş edirəm bir dəfə o oyuna müraciət edin. Mən hələ də sizin oyununuzu oynayıram, lakin onun Stumble Guys kimi olmasını istəyirəm. Məni Stumble Guys-dan daha çox Sizin Oyununuzu Bəyəndirən Unikal Xüsusiyyət Qrafika və Kostyumlardır. Zəhmət olmasa Multiplayer olun və dostlarımızı eyni matça dəvət etmək üçün şərait yaradın. Bu Rəyi Oxusanız Təşəkkürlər !!
Next: · 【Tower Hunter: Erza's Trial】Gameplay Android APK iOS · Fall Dudes 3D Battle Royle(Early Access ...
Bu, indiyə qədər oynadığım ən pis oyunlardan biri olmalıdır. Qrafiklər dəhşətlidir. Bu, Fall Guys-ın birbaşa surətidir. Zibil kimi qaçır. Vaxtınızı boşa keçirməyin.
Yaxşı oyun və həqiqətən Fall Guys-a çox bənzəyir, lakin yalnız 3 şey əlavə edilməlidir 1) Multiplayer oynayın. 2) Daha çox səviyyə əlavə edin. 3)Oyun başlayanda və ya istənilən səviyyədə təsadüfi səviyyə verin
Fall Dudes 3D (Early Access) - Gameplay Walkthrough Ep1 iOS/Android ... EARLY ACCESS Get to be a ...
Əla oyundur hər şeydən gözəl
Bəli, bu, heç də əladır, amma bu, payızın mobil versiyada eyni hala gətirməsi ilə eyni deyil və mən sadəcə oyunu buxarda alıb Google Nooow-da Minecraft-ı endirəcəm!! Həəə😏😏
Bu oyunda, oynayarkən 39 oyunçunun bütün adlarına baxın və bir müddət sonra oynayın. Hər matçda eyni adları görəcəksiniz. Onlar oynayan insanlar deyil, kompüterləşdirilmiş oyunçulardır. Tutaq ki, siz 1-10 arasında 1-ci raundda QUALFIED/ELIMINATED oldunuz, matç 1 saniyəyə başa çatır, Fall Guys kimi tamaşaçı yoxdur. Bu saxta oyunu oynamayın.
Zəhmət olmasa mümkün qədər tez daha çox səviyyə gətirin, çünki bu səviyyələrdən çox darıxıram, əvvəlcə şanslı qapı səviyyəsidir, sonra bomba etiketi, sonra meyvə tire və son çətin səviyyə borular fırlanır zəhmət olmasa daha çox səviyyə gətirin zəhmət olmasa
Yaxşı oyundur, amma çox gecikmələri var, lütfən, gecikmələri aradan qaldırın və bu oyun oflayndır, xahiş edirəm onu onlayn edin və dostlar əlavə edin, payız oğlanları kimi oyunu pulsuz hazırladığınız üçün təşəkkürlər
Bunun asan bir giriş olduğunu bilirəm, amma həyata keçirərkən görülməli olan şeyləri demək istərdim. Nəzarət daha istifadəçi dostu olmalıdır, tullanma düyməsini təkmilləşdirməlidir, məsələn; ölçüsünü artırır və mobildə oynamağı asanlaşdırır. 2-ci hissə:gələn maneələrin yalnız hissəsi çox çətindir. Əyləncəli onlayn dostluq komanda oyunu və qarşıdan gələn möhtəşəm yeniləmələri görmək ümidi ilə. 😃
Fall Dudes 3D APK for Android - Download
Yeniləmələr pisdir! Dostlarım və ailəmlə oynamağı səbirsizliklə gözləyirdim. Serverlərin etdiyi hər şey qəza qəzası qəzasıdır!
Fall Dudes (Early Access) Arkadne igre kkt
Oyunda multiplayer rejiminin 5 oktyabrdan etibarən playstore-da mövcud olduğunu göstərir, lakin onun 8 oktyabr və multiplayer rejimində yeniləmə yoxdur və ən pis bucaq görünüşü Çox oyunçu rejiminin dəqiq tarixini bizə bildirin.
Ela oyundu
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Ролевые krl
Oyun həqiqətən gözəldir, oyunçulara pulsuz olaraq mobil telefonda yıxılan oğlanların təcrübəsini verir, lakin oyunu başa vurduqdan sonra hər dəfə videoya baxmağımız xoşuma gəlmir, xahiş edirəm bunu düzəldin. Hər dəfə bir matçı tamamlayanda reklam göstərməyin, bunu 5 matçdan sonra bir dəfə edin. Bu bezdirici deyil, amma hər dəfə əlavə etdikdən sonra həqiqətən zəhlətökəndir
Fall Dudes (Early Access) Arcade orgy
Fall Dudes (Early Access) Arcade cmw
Oyun gözəldir amma oynamağa icazə vermir Google Play ilə əlaqə saxlamağımı xahiş edir amma gözəl və maraqlı oyun görünür
Bu oyun heyrətamizdir! Bu mobil telefonda uşaqlara ən yaxın oyundur! Həqiqətən ümid edirəm ki, tezliklə oyuna multiplayer əlavə edə bilərsiniz! Mənim xboxum var, ona görə də hal-hazırda payız oğlanları oynaya bilmirəm, lakin 5-dən 5-i asanlıqla oynayıram, sadəcə oyunu multiplayer edin, onda çox daha yaxşı olacaq!
Mən qalib gələndən sonra ona üç ulduz verirəm, digər oyunçuları və digər oyunçuların mənim bu vaxt necə qalib gəldiyini görə bilmərik. Zəhmət olmasa, növbəti Yeniləmədə bu boşluq seçimini əlavə edin. Daha çox səhv var və səhvlər də onları düzəldir. Təşəkkür edirəm❤️
Niyə bu oyun başlamır.... Sadəcə şəbəkə probleminə görə.... hətta oyunu aça bilmirəm... Yükləmə səhifəsi gəlir və yüklənmənin 0% olduğunu göstərir və sadəcə orada dayanır..... Həm də şəbəkə problemini göstərir.... Mən də onlayn olan çoxlu oyunlar oynayıram, amma Məncə bu oyun saniyədə 1gb sürət tələb edir..... Bu oyun dəyərsizdir... Yükləməyin..... Əgər payız dudes developer düzəltsin.... 5 verəcəm ⭐
Hörmətli Tərtibatçı, Zəhmət olmasa, oyunçunun üçüncü şəxs ekranını belə sarsıdıcı hala gətirməyin (ekranın dağ velosipedi sürməsi kimi) əla ideya olacağını düşünən şəxsi işdən çıxarın və lütfən, oyunçunun matçda olan sayını minimuma endirin, çünki bu oyunçular bir-birinə yaxınlaşanda çox geridə qalır 🙏. (😑 Xahiş edirəm adamı işdən çıxarmayın , oyunda problem olan hissədən başqa , sarkastik zarafat idi ). Hələ də oyunun inkişafını görmək ümidi ilə 👍.
Gözəl oyun. Ancaq hər dəfə uduzduqda, pulsuz oynamağa davam etmək üçün bir reklama baxmaq lazımdır. Bu, heç vaxt itirməmək üçün motivasiya kimi xidmət edir😂😂
Kamera həssaslığı yüksəkdir, xahiş edirik növbəti yeniləmədə kamera həssaslığını düzəldin. Bu qədər yüksək həssaslıqda oynamaq çətindir, eləcə də aşağı həssaslıqda aşağı və yüksək kamera həssaslığı arasında heç bir fərq yoxdur. zəhmət olmasa kamera həssaslığını növbəti yeniləmədə düzəldin .btw oyun çox möhtəşəmdir
Yani
Fall Dudes: Battle Royale для iPhone скачать ...
Əla oyun...amma bu oyunun mənfi cəhətləri azdır...istiqamət tərəfində xəyal qırıqlığı var...zəhmət olmasa bunu düzəldin...həmçinin kamera FOV-ni özümüz tənzimləyə bilsək çox faydalı olar.. .
Fall Dudes (Early Access) Arcade orgy
Gözəl oyun. Amma çox həssas məlumat tələb edir. Telefondan ona görə heç bir gizlilik olmayacağını düşünürəm. Oyun tərtibatçısı onu düzəltsə, ən yaxşı oyun olacaq.
Sizə demək istəyirəm ki, bu oyun möhtəşəmdir. Ancaq düşünürəm ki, tərtibatçılar dostlar siyahısına multiplayer rejimi gətirməlidirlər və dostları oynamağa dəvət etməlidirlər, lakin oyun ən yaxşısıdır.
Fall Dudes 3D is a game based on the Fall Guys title that is ... You can also download Fall Dudes (Early Access) APK and installs via APK in